2015 Kumaş Modası

Tek parça kumaş alanlar sonra onları tekrar sormadan önce, bir saat dergiler bir seçim göz izin kendi vücutları hakkında akıllı profesyonel bir grup kadın sormak oldu. Onların benlik saygısı düşmüş oldu.organze HER TÜRLÜ KUMAŞ  İPLİK GİYİM ALINIR. 0536 336 43 43

Müzik videoları 24 saat gösteren raflarda daha fazla Parlak dergilerin, web siteleri, dijital uydu kanalları, daha fazla kanallar: Asla önce mükemmellik çok imgelerinden edilmiştir. Yeni teknoloji, aynı zamanda parti kumaş alanlar biz gerçeklikten daha kadınların görmek görüntüleri kaldırıyor. Sadece raflarda bir kapak yıldızı onu noktalar kaldırıldı olmamıştır bu ay bulma deneyin, gözlerinin altında mor halkalar eradike, kırışıklıklar düzeltti ve onun bel kesilmiş.

Bu kimin bacakları yeterince uzun değil ucuz kumaş ‘streç’ kadınlara günümüzde yaygın bir uygulama olduğunu. Sanayi dedikodu o vardır bu yüzden biri erkek dergisi şu anda raflarda, başka bir kadının vücudunda bir yıldızın başını koydu – görünüşe göre, onun orijinal göğüsler ‘yeterince küresel’ değildi.

Yani kadınlar spor salonu ve diyet gitmek için klimalı edilmiştir, ya da yapmazsanız, bu konuda suçlu hissetmek, ama gerçek hayatta olamaz çünkü kumaş fiyatı hala ‘kapak kızı’ mükemmele ulaşmak değil. Ben modeller kadar yakın gördüm: onları çok varisli damarlar, lekeler izleri ve evet  inan bana. Sadece 16 yaşındakiler ince çizgileri yok.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın