Tekstil atıkları geri dönüşüm. Tekstil endüstrisi en temel tüketim malları sektöründe arasında yer alıyor. Hepimiz giysiler ve diğer ihtiyaç tekstil ürünleri gibi ayakkabı ve çanta vb Ancak, tekstil sektörü de en çok kirleten sanayinin bir olmakla suçlanıyor. Üretim ancak tekstil tüketimi değil sadece, aynı zamanda atık üretirler. Soruna karşı, tekstil sektöründe çevreye karşı olumsuz katkısını azaltmak için birçok önlem almıştır. Bu tür önlemlerden biri tekstil geri dönüşüm yeniden yanı sıra üreme lifleri tekstil atık.
Tekstil atıkları geri dönüşüm. Tekstil Atık Kaynakları tekstil atıklarının çoğunluğu evsel kaynaklardan gelmektedir. Herhangi bir ortalama ömrü giyim sonra, onlar eski giysi gibi atılır, yaklaşık 3 yıldır olduğu kabul edilir. Onlar demode veya istenmeyen olmak gibi hatta bazen ‘çok yıpranmış değil giysiler’ de atılır. Bu satış ve hayırsever kuruluşlar karmakarışık gider tüketici sonrası atık vardır. Bu kuruluşlara geliyor, çoğu iyileşti ev tekstili, satılmış ya da hibe edilir. Kalan olanları bir tekstil kazanım tesisine veya depolama ya gidin.
Tekstil atıkları geri dönüşüm. Tekstil atıklar da sırasında ortaya çıkan iplik ve kumaş üretimi, hazır giyim-yapma süreçleri ve perakende sektöründen. Bunlar post-endüstriyel atık vardır. Bunların dışında tekstil atıkları vb PET şişeler gibi diğer atıkları da geri dönüşüm için kullanılan polyester elyaf . Neden Tekstil Geri Dönüşüm! Tekstil geri dönüşüm hem içindir, çevresel ve ekonomik yararlar. Taze tekstil malzemelerden yapmak için kullanılan birçok kirletici ve enerji yoğun işlemleri önler.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.