Şifon Kumaş Alıcısı Şifon Alımı Yapanlar.
Parti kumaş alıcıları. İnce ve çoğunlukla şeffaf şifon kumaş adını orijinal olarak Arapça’dan almıştır: “šiff”, şeffaf kumaş anlamına gelir .
Spot kumaş alan yerler. İsim her şeyi Şifon’da söylüyor. Ağırlıklı olarak şeffaf olan en ince ve en hafif kumaşlardan biridir. Şifon, kumaş veya tafta örgü olarak da adlandırılan düz örgü ile yapılır. Çözgü ve atkı iplikleri, çözgü ipliklerinin dönüşümlü olarak atkı ipliklerinin üstünde ve altında uzanması için birbiriyle yakından kesişir. Bu teknik , üst ve alt kısımların aynı görünmesini sağlar .
Kumaş satın alanlar. 18. yüzyılda ipek şifon, Avrupa’da zenginliğin bir simgesiydi. Sadece şifon üretimi için kullanıldıKullanılmış ipek . Ancak 1938’de naylon icat edildiğinde ve 20 yıl sonra polyester kumaş dünyasını fethettiğinde, şifon tüm nüfus için satın alınabilir hale geldi.
ŞİFON VE KUMAŞ ÇEŞİTLERİ SATIN ALIYORUM… 0536 336 43 43
En popüler renkler pastel tonlardı, bluzlarda, elbiselerde, şallarda, eşarplarda ve daha birçok giyside şifon kullanıldı.
Artık şifonun renkleri diğer kumaşlardan daha az değil, parlak ve neredeyse neondan klasik ışığa kadar uzanıyor.
ŞİFON KUMAŞIN KALİTE ÖZELLİKLERİ
Pratik tarafta, şifon tuhaf ve kırılgan bir kumaştır, kendine karşı dikkatli bir tutum gerektirir. Kaygan, pürüzsüz ve şeffaf doku bu kumaşın ayırt edici özelliğidir.
Eski zamanlarda şifon ipek liflerinden yapılmışsa, ilerleme naylonu tekstil üretimine ve ardından polyestere getirdi. Sentetiklere geçiş, bu konuyu, ana özelliklerini – şeffaflık ve hafifliği kaybetmeden, fiyat gibi bir konuda çok daha dayanıklı ve uygun fiyatlı hale getirdi.
Kumaş alanlar. Şifonun en büyük avantajı, diğer malzemelerle iyi gitmesi ve moda trendlerinin zirvesinden çıkmamasıdır. Buna göre, böyle hafif bir kumaş bile, örneğin bir şifon bluz artı örme bir hırka gibi modaya uygun bir set seçerek yılın herhangi bir zamanında giyilebilir. Günümüzün kazan-kazan grubu, büyük boy güneş gözlükleri ve şifon bir eşarp kombinasyonudur.
Yaş ve aktivite türünden bağımsız olarak her kadın için en az birkaç şifon şeye sahip olmanın tavsiye edildiği göz önüne alındığında, bu malzemeye bakma kurallarını önceden bilmeye değer.
Şifon giysiler, 30 C’ye kadar bir sıcaklık rejimine uyularak yalnızca elde yıkanmalıdır. Hassas yıkama için çamaşır sabunu ve tozlarının kullanılmasına izin verilir. Kendiniz yıkamanız mümkün değilse, makineyi ancak çamaşırları özel bir torbaya koyarak ve elde / hassas yıkama modunu ayarlayarak kullanabilirsiniz. Kumaşı bükmeden şifon şeyleri çok kolay sıkmanız gerekir.
PARTİ ŞİFON KUMAŞ HAM ŞİFON KUMAŞ
Şifonu içten dışa, tercihen tülbentten ütülemeniz gerekir. Ütüde ipek ayarına ihtiyacınız var.
Özellikle ihmal edilen ve zor durumlarda kuru temizlemeye vermekte fayda var.
Şifon kumaşlar çeşitli durumlarda harika görünüyor. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde güzel bir şifon şey yardımıyla kadınlığınızı ve zarafetinizi vurgulayabilirsiniz. Bu lüks malzemenin uygun bir çeşidini seçmek yeterlidir.
Bazı popüler şifon türleri şunlardır:
• Jakarlı. Tuval, daha yoğun bir desene sahip değişen şeffaf öğelerden oluşur. Daha sıklıkla soyut bir çizimi vardır. Kumaş kırışmaya ve deformasyona karşı dayanıklıdır. Akşam ve gelinlik için mükemmeldir.
Kumaş katmanları serbestçe birbirine bağlıdır. Kazanan bir renk kombinasyonunda seçilirler. Sonuç, güzel bir desen ve renk oyunudur.
PARÇA ŞİFON KUMAŞ ALANLAR
• Krep şifon. Dayanıklı, hafif ve yarı saydam malzeme. Mükemmel dökümlü. Kumaşın benzersiz pürüzlü dokusu, bükülmemiş bir atkı ve sıkı bir şekilde bükülmüş bir çözgünün birleştirilmesiyle oluşturulur. Dekorasyon (fırçalar, fiyonklar, manşetler vb.) ve bluz, hafif yazlık, konser kostümü dikmek için kullanılır.
Simli, payetli ve pudralı şifon. Altın veya gümüş iplikle işlenmiş narin desenlere sahip parlak malzeme. Bir elbisenin üzerine hafif pelerin dikmek için ve çok katmanlı bir takım elbise için üst kısım için kullanılır. Parıltılı kanvas, ışıltılı yüzeyin şeffaflığını azaltacak çarpıcı bir gece elbisesi için harika bir fikir. Altın ve gümüş kaplama kumaşlar da özel günler için tercih edilmektedir.
Malzeme özelliği
Şifon çok güzel ama yeterince karamsar. Diğer tüm kumaşlar gibi, kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Malzemenin avantajları: Kolay ve eşit renkte, mükemmel dökümlü, zarif kıvrımlar halinde uzanmış, dokunuşa hoş. Şifonla çalışmanın zorluğu, kayması ve işlenmezlerse kenarlarının parçalanmasıdır. Viskon kumaşın özellikle dikkatli kullanılması tavsiye edilir. Doğal şifon zenginliğini daha çabuk kaybeder.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.